Näin paljon rengaspaja säästi vaihtamalla vanhat loisteputket UtiLineen!

Bravida asensi DEFA:n valaisimet Nisses Däck -nimiseen rengaspajaan Ruotsin Tomelillaan. Uuden valaistuksen myötä Ruotsin raikkaimmaksi korjaamoksikin valittu rengaspaja säästää yli 4700 € vuodessa pelkästään sillä, että korjaamon kattoon vaihdettiin vanhojen loisteputkien tilalle DEFA UtiLine -teollisuusvalaisimet.

Nisses Däck voitti tammikuussa ruotsalaisen Motormagasinetin “Vuoden raikkain työpaja” -palkinnon. Siistit ja puhtaat pinnat eivät ole anoa asia, johon tämän rengaspaja on panostanut; EU-direktiivin mukaisesti vanhojen loisteputkivalaisinten tilalle on nyt asennettu moderni ja tehokas valaistusratkaisu.

Håkan Kristoffersson, DEFA Lightingin myyntivastaava, sanoo:
– “Nisses Däckillä on korkeat vaatimukset. He pesevät lattian aina kun asiakas on ollut työpajassa. Se on kuin menisi leikkaussaliin, positiivisella tavalla. Tuntuu hienolta, että olen saanut auttaa heitä tässä projektissa. He ovat olleet erittäin tyytyväisiä.”

Ennen työn aloittamista kuorma-autohallissa, henkilöautohallissa ja rengasvarastossa oli yhteensä noin 130 loisteputkivalaisinta. Suunnitelmana oli korvata kaikki DEFA:n myydyimmällä UtiLine-mallilla, joka syttyy liiketunnistimien ansiosta heti kun joku astuu sisään halliin, ja sammuun 5 minuuttia henkilön poistumisen jälkeen. Nisses Däck halusi lisäksi asennuttaa valaisimia myös uusiin paikkoihin.

Alkuperäiset 130 loistelamppua vaihtui 110 LED-lampuksi. Energiankulutus pieneni 45 prosenttia.
Näin ollen uusi valaistus on maksanut itsensä täysin takaisin 2,5 vuoden jälkeen, jonka aikana pelkkä kuorma-autohallin energiansäästö on noin 6000 €.

Jessica Olsson, Bravidan palvelupäällikkö ja kohteen asentaja, kertoo:
– “Asennus meni erittäin hyvin ja olemme tosi tyytyväisiä. Vähensimme Nisses Däckin valaisinten määrää ja lisäksi tiloista saatiin valoisammat.”
– “DEFA:n kanssa toimiminen oli niin sujuvaa. He ratkaisivat kaiken nopeasti ja helposti.”

Nisses Däck

Kuva: Zlatan Softic/DEFA.

Ota yhteyttä

Valaistusratkaisuihimme liittyvissä kysymyksissä ja yhteydenottopyynnöissä ole hyvä ja täytä allaoleva kaavake.

  • Mitä tarkemmin voitte kysymyksenne esittää sitä nopeammin voimme vastata siihen!