Espen Forsberg, Bruse: ”Sujuva sähköauton lataus on tärkeä osa kokonaiselämystä!”

Sähköauton lataus on tärkeä osa onnistunutta lomakokemusta!

Kun lähdet pidemmälle lomalle esimerkiksi Lappiin, jokainen yksityiskohta vaikuttaa kokonaiskokemukseesi. Matkaseura, aktiviteetit, sää – ja sähköauton lataus. Tiedämme, että sujuva sähköauton lataus vähentää latausahdistusta ja tekee lomastasi entistä mukavamman!

”Täyteen ladattu auto hyödyttää isää, äitiä ja lapsia ja parantaa lomatunnelmaa”, sanoo Espen Forsberg, norjalaisen Brusen myyntijohtaja, joka on toimittanut 46 DEFA Power -latausasemaa Highland Lodge Fjellandsbyn loma-asuntoihin Norjassa.

Highland Lodgen loma-asunnot houkuttelevat ihmisiä, jotka kaipaavat luontoelämyksiä ja rentouttavia päiviä. Brusen Espen Forsberg sanoo:
”Siitä hetkestä lähtien, kun vieraat saapuvat majoitukseen, aina siihen hetkeen, kun he palaavat kotiin loman jälkeen, kaiken pitäisi sujua ongelmitta. Tämä koskee myös sähköauton latausta. Ihmiset odottavat, että he voivat ladata autonsa saavuttuaan määränpäähän, ja että auto on täyteen ladattu, kun he lähtevät. Ennen kotiin lähtöä heidän ei pitäisi joutua huolehtimaan jonottamisesta tien varrella oleville pikalatureille, joissa on ruuhkaa erityisesti lomien aikana.”

Luotettava ja intuitiivinen

Hän selittää, että käyttäjiltä saatu palaute Highland Lodge Fjellandsbyssä on ollut positiivista. ”Toiminta on sujuvaa, ja joitakin latauspisteitä käytetään erittäin usein, mikä todistaa tuotteen laadun. Minulla on DEFA Power kotona autotallissani, ja tiedän, että tämä laturi on erittäin helppokäyttöinen. Se on todella intuitiivinen, ja kiinteän latauskaapelin ansiosta sinun ei tarvitse aina kaivaa omaa kaapelia esiin auton takakontista. Kiinteä kaapeli on myös kätevä vierailijoille Highland Lodgessa.”

Roger Espeli Geilogruppenista on tyytyväinen, että hänellä on DEFA Power autotallissaan.

Roger Espeli toimii toimitusjohtajana Geilogruppenissa, joka on tilannut latausratkaisun Bruselta. Espeli sanoo: – Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että valitsimme Brusen kokonaisratkaisun toimittajaksi asuntojen kuitu- ja Wi-Fi-yhteyksille sekä autotallin latausjärjestelmälle täällä Highlandissa. Saamme hyvää tukea, tarvittaessa myös paikan päällä, ja moderneja tuotteita.”

Espen Forsberg toteaa lopuksi: ”DEFA:lla on tehdas naapurikunnassamme Nesbyenissä. Me Brusella olemme valinneet DEFA:n laturit ainoiksi latureiksi, joiden kanssa työskentelemme, koska haluamme tarjota paikallisia tuotteita tunnetulta ja luotettavalta brändiltä. Meille on tärkeää tarjota tuotteita, joihin voimme luottaa ja jotka täyttävät kaikki tarvittavat säädökset ja vaatimukset.”

Bruse työskentelee varmistaakseen, että Norjan Hallingdalin asukkailla, yrityksillä ja loma-asunnon omistajilla on pääsy internetiin nopeasti ja luotettavasti. Yhtiö laajentaa ja ylläpitää omaa kuituverkkoaan sekä tarjoaa myös ratkaisuja sähköautojen lataukseen ja aurinkopaneeliasennuksiin.