Näin sähköasentaja päivittää DEFA Balancerin DEFA Power Setup -sovelluksella

Tämä ohje on vain valtuutetuille sähköasentajille!

Huomio! DEFA Balancerin asennuksen saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.
Nämä ohjeet on tarkoitettu vain sähköasentajien käyttöön.

Tämän ohjeen avulla DEFA Powerin asentaja voi päivittää kuormanhallintalaite Balancerin ohjelmiston DEFA Power Setup -sovelluksessa. Jos sinulla ei ole vielä kyseistä sovellusta, lataa se ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta. Lisätietoja sovelluksesta löydät tarvittaessa täältä.

Lataa sovellus aloittaaksesi:

Lataa sovellus ja rekisteröidy sähköasentajana aloittaaksesi.

Etsi tällaista ikonia:

DEFA Power Setup App icon

1

Aloitusnäkymä

Valitse “Kirjaudu sisään asentajana (Log in as installer)” saadaksesi täydet käyttöoikeudet.

DEFA Setup App

2

Lähellä olevat laitteet

Varmista, että puhelimessasi on internetyhteys.

Sovellus etsii lähellä olevia DEFA Balancereita. Varmista, että puhelimesi Bluetooth on aktivoitu.

Valitse sovelluksesta se DEFA Balancer, jota olet päivittämässä.

Power Setup, Devices nearby

3

Ohjelmistopäivitys

Jos uusi ohjelmisto on julkaistu, siitä tulee ilmoitus ruudulle.

Valitse “Kyllä” aloittaaksesi ohjelmistopäivityksen.

Tämä saattaa kestää muutamia minuutteja.

New balancer firmware available

4

Ohjelmistopäivitys

Päivitys käy läpi muutaman kohdan. Päivitys saattaa kestää muutamia minuutteja.

Firmware update

5

Päivitys suoritettu

Sovellus näyttää sekä DEFA Balancerin nykyisen ohjelmistoversion että onko versio uusin vai ei.

Katkaise yhteys Balanceriin painamalla “X” oikeasta yläkulmasta.

Julkaistu: 22. elokuuta 2024