Näin käyttäjä päivittää DEFA Balancerin DEFA Power Setup -sovelluksella

Tämä ohje on latausaseman käyttäjälle.

Huomio! DEFA Balancerin asennuksen saa tehdä vain valtuutettu sähköasentaja.

Tämän ohjeen avulla DEFA Powerin käyttäjä voi päivittää kuormanhallintalaite Balancerin ohjelmiston DEFA Power Setup -sovelluksessa. Jos sinulla ei ole vielä kyseistä sovellusta, lataa se ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Lataa sovellus aloittaaksesi:

Etsi tällaista ikonia:

DEFA Power Setup App icon

1

Aloitusnäkymä

Valitse “Jatka (Continue)” käyttääksesi sovellusta käyttäjänä.

DEFA Setup App

2

Lähellä olevat laitteet

Varmista, että puhelimessasi on internetyhteys.

Sovellus etsii lähellä olevia DEFA Balancereita. Varmista, että puhelimesi Bluetooth on aktivoitu.

Valitse sovelluksesta se DEFA Balancer, jota olet päivittämässä.

Power Setup, DEFA Balancer

3

Ohjelmistopäivitys

Jos uusi ohjelmisto on julkaistu, siitä tulee ilmoitus ruudulle.

Valitse “Kyllä” aloittaaksesi ohjelmistopäivityksen.

Tämä saattaa kestää muutamia minuutteja.

Power Setup, Devices nearby

4

Ohjelmistopäivitys

Päivitys käy läpi muutaman kohdan. Päivitys saattaa kestää muutamia minuutteja.

Firmware update

5

Päivitys suoritettu

Sovellus näyttää sekä DEFA Balancerin nykyisen ohjelmistoversion että onko versio uusin vai ei.

Katkaise yhteys Balanceriin painamalla “X” oikeasta yläkulmasta.

Balancer Firmware -update complete

Julkaistu: 22. elokuuta 2024