Guide för strukturerad kabeldragning

Endast för installatörer.

DEFA Powers laddningslösning kan konfigureras för att skydda en gemensam huvudsäkring.

Med DEFA Balancer kan du dessutom skydda säkringen om det finns okända laster (t.ex. hushållslaster).

DEFA Power har integrerat 6mA DC-skydd och kräver en extern Typ A jordfelsbrytare (RCD). Detta kan antingen göras i säkringsskåpet eller i installationen innan anslutningspunkten för DEFA Power. Om en flatkabelösning används med en högre ström än 32A måste en MCB placeras före anslutningspunkten för DEFA Power. Alternativt kan en RCBO användas.

En säkring upp till 32A måste finnas innan laddstationen. Nedan finns några exempel på de säkerhetsanordningar som behövs där gemensam kabel används.

DEFA Power kan installeras med flera alternativ för kabeldragning.

Kabeldragning:

Flatkabel

Individuella kablar

Individual cabel

Gemensam matande kabel

Daisy chain-anslutning – stolpar

Skenanslutning

Publicerad: 31 maj 2024